Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Speciella bandet mellan Alexander och Nicolas – nu blir det extra tydligt

04 sep, 2024, 05:00
author Victoria Morand
Victoria Morand
Kusinernas nära och fina relation visas nu upp.
Annons
Alexander, Gabriel & Julians reaktion – får ett syskon!Brand logo
Alexander, Gabriel & Julians reaktion – får ett syskon!

Det har varit en fantastisk sommar för våra kungligheter!

De har inte bara spenderat tid på deras älskade semesterparadis, Solliden slott på Öland utan även besökt både Båstad och Gotland.

Sedan prinsessan Madeleine och familjen återvände hem till Sverige har hela tjocka släkten äntligen återförenats – vilket de allra minsta är glada över!

Tillbaka i Sverige!Johan Jeppsson/TT

Speciella bandet mellan kusinerna

De små kungligheterna fångas ofta på bild när de leker tillsammans och relationerna blir minst sagt extra tydliga.

Annons

Ska tilläggas att alla kusiner i kungafamiljen ligger nära i åldern till varann där prinsessan Estelle, 12, är äldst och prins Julian, 3, är yngst – fram tills nästa kusin föds i februari!

Under förra årets Solliden Sessions sågs prins Alexander och prins Nicolas bära matchande tröjor i artisten Theoz ära – som båda pojkarna är stora fan av.

Dansade loss till tonerna av Theoz.TT

Under en lång tid har kusinerna bott i olika länder och släktträffarna har blivit allt färre. Men den tiden är nu ett minne blott och kusinerna kan nu ses hur ofta de önskar!

Annons
Festlig stämning vid Borgholms slottsruin.Mikael Fritzon/TT

Kronprinsessan Victoria och prins Carl Philip står varann väldigt nära – och deras tajta relation reflekteras även på deras söner som alltid har kul tillsammans.

Ja, här är två kusiner till som aldrig har tråkigt ihop, prins Oscar och prins Gabriel.

I somras sågs de dansa loss till tonerna av Molly Sandén på Borgholms slottsruin och det undgår ingen hur mycket de två prinsarna tycker om varandra.

Blir en nionde kusin!Jonas Ekströmer/TT

Nu är den nionde kusinen på väg då prins Carl Philip och prinsessan Sofia gick ut med den glädjande nyheten under tisdagseftermiddagen – det blir en till!

Annons

Vi är helt övertygade om att den lilla prinsen eller prinsessan kommer välkomnas med öppna armar av sina äldre kusiner. Vilken spännande tid vi har framför oss!

Bild: TT

Annons