Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Speciella planen när Victoria och Daniel reser till Italien - Estelle stannar hemma

02 dec, 2016, 15:14
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Kronprinsessan och prins Daniel reser snart till Italien. Men Estelle kommer inte att följa med.
Annons
VICTORIA.ESTELLE.IBL

Snart reser Victoria och Daniel till Italien. Den 15:e december börjar de sitt två dagar långa besök i Rom och Milano. Programmet har fortfarande inte offentliggjorts men däremot står det klart att Estelle stannar hemma.

– Prinsessan Estelle kommer inte att vara med på resan till Italien, säger hovets informatonssekreterare Ulrika Näsholm.

Huruvida barnvakterna Ewa och Olle Westling kommer att ta hand om lillsessan i Ockelbo, som de gjorde under kronprinsessparets vecka i Sydamerika förra hösten, är dock ingenting hon vill gå in på.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Victoria och Daniel har flera gånger varit på långväga resor utan Estelle. Men när kronprinsessan i höstas reste till FN:s generalförsamling i New York, då fick lillprinsen Oscar följa med.

Olle och Ewa Westling
Kanske får Estelle vara hemma hos farmor och farfar i Ockelbo.

Av: Ellen Myrgård Lindén.

Foto: IBL.

Annons