Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Spelet bakom prinsessan Madeleines blixtcomeback

17 okt, 2016, 09:15
AvJohanna Lejon
I dag gör prinsessan Madeleine comeback på hemmaplan. Men hur har turerna bakom det hela gått? Svensk Damtidning vet!
Annons
Madeleine-4

Klockan 13:00 i dag är det dags för invigning av utställningen “Kungliga brudklänningar 1976-2015” på Kungliga slottet. In i det sista har det varit oklart vilka av kungligheterna som skulle vara med under invigningen. Från början var det tänkt att bara Silvia skulle vara med, men i helgen ändrades den kungliga kalendern och också kronprinsessan Victoria, prinsessan Madeleine och prinsessan Sofia skrevs in.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Att man väntade med att skriva in alla prinsessor till sista stund beror på, erfar Svensk Damtidning, att det inte varit klart, förrän nu i dagarna, att de alla kunde delta. Och med anledning av de skriverier som ofta blir då någon person tas bort från ett event i kalendern gör man hellre tvärtom, och skriver dit senare istället.

Svensk Damtidning erfar också att det är på grund av att man velat ha med alla prinsessor, och drottningen, på invigningen som datumet för utställningens premiär har ändrats så många gånger. Till en början skulle utställningen invigas den 23 oktober. Sedan ändrades det till den 18 oktober, för att därefter ändras igen, till den 17 oktober.

Av: Johanna Lejon.

Foto: Stella Pictures, Ibl.

Annons