Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sprudlande prinsessan Marie tog barnledigt

28 mar, 2012, 17:00
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

I måndags kväll höll, som vi tidigare berättat, drottning Margrethe galamiddag med anledning av prins Charles och hertiginnan av Cornwalls besök i Danmark. En märkbart glad Marie tog ledigt från barnen för att ha en trevlig kväll med de brittiska gästerna.

Annons

Prinsessan Marie var på ett sprudlande humör härom kvällen när den danska regenten Margrethe ställde till med galamiddag på Amalienborgs slott med anledning av det prins Charles och Camillas besök i Danmark.

Njöt av sällskapet

Detta var prinsessan Maries första officiella framträdande sedan födelsen av prinsparets andra barn, en dotter, den 24 januari i år.
Marie såg verkligen ut att att njuta av det kungliga sällskapet och kastade många kärleksfulla blickar på sin make, prins Joachim.

Kärleksfullt hem

Förutom Marie och Joachim deltog även kronprinsparet Frederik och Mary och prinsessan Benedikte.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Efter det brittiska besöket är nu Marie och Joachim tillbaka på Schackenborgs slott och de dagliga sysslorna som småbarnsföräldrar. Att barnen växer upp i ett kärleksfullt hem kan ingen ta miste på.

Av Anita Saming
Foto: Stella Pictures

Läs även:

›› Nya bilder på den danska prinsessan

›› Danskt dop den 20 maj

›› Danska superpappor har fyrtal i barn

Annons