Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Stilexperten: Så vill jag se prinsessan Sofia på Nobel

08 dec, 2016, 10:31
AvJohanna Lejon
Vad tror ni prinsessan Sofia kommer att ha på sig på lördag? Vi vet va stilexperten helst skulle se Sofia i.
Annons
Nobelhar9

Festernas fest står för dörren. På lördag får vi återigen njuta av alla fantastiska aftonklänningarna i Blå Hallen. Vi är förstås lite extra spända på vad prinsessan Sofia, som i år går på sin tredje Nobelfest, väljer att ha på sig och frågade därför en expert i ämnet.

– En pastell-karamell från Ida Sjöstedt vore roligt, säger programledaren Ebba Kleberg von Sydow, som både har skrivit boken “Kungligt snygg – mäktiga modedrottningar och stilsäkra prinsessor” och ”Säker Stil”, tillsammans med modekollegan Emilia de Poret.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– De samarbeten som fortsätter över tid blir ju ofta väldigt lyckade och därför hoppas jag att prinsessan kommer att bära Ida Sjöstedt, även under Nobelfesten. Det skulle vara fint med spets, det är ju hennes bästa gren.

EbbaKlebergvonSydow

Och faktum är att Ebba redan har sett en Ida Sjöstedt-klänning som skulle passa Sofia perfekt.

– Jag var på Ida Sjöstedts vårvisning under Stockholms modevecka och då såg jag en i ljusgul pastell som var jättefin, säger hon.

Av: Ellen Myrgård Lindén.

Foto: Stella Pictures, Ibl, Privat.

Annons