Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Stor intervju! "Vi är väldigt stolta över Oscar"

01 mar, 2017, 13:06
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Svensk Damtidning fick en pratstund med drottningen!
Annons
Silvia.ib
Drottning Silvia gav intervju till Svensk Damtidning.

Drottning Silvia är i dag i Warszawa för att dela ut Queen Silvia Nursing Award. Efter prisutdelningen där drottningen hyllade sjuksköterskornas viktiga arbete fick Svensk Damtidning en pratstund.

Drottningen berättade bland annat om känslorna inför prins Ocars födelsedag, men vad prinsen kommer att få av sina morföräldrar ville hon inte avslöja.

– Vi är naturligtvis väldigt glada över att lilla prins Oscar har födelsedag imorgon och morföräldrarna har naturligtvis tänk sig en present men vad det är kommer vi inte berätta. Men det blir jätteroligt, säger hon.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Silvia är en numera stolt mormor och farmor till fem barnbarn och hon njuter av att följa barnens utveckling. Mycket har hänt med lille Oscar under hans första år.

– Han är en liten krabat som är rolig och föräldrarna är väldigt väldigt stolta och det är vi morföräldrar också över att se hans utveckling, säger drottning Silvia.

– Det är roligt för ena dagen ser han ut som sin pappa och andra dagen som sin mamma! Det är väldigt spännande för det händer mycket nu.

Silvia.Oscar.ib

Av: Margareta Gotthardsson.

Foto: IBL.

Annons