Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Stora hemligheten om Estelle, 12, nu kommer det fram

14 aug, 2024, 10:00
author Victoria Morand
Victoria Morand
Estelles hemlighet har nu kommit ut – och sanningen förvånar ingen.
Annons
Här stjäl Estelle och Sofia showen på stjärnans konsert!Brand logo
Här stjäl Estelle och Sofia showen på stjärnans konsert!

Prinsessan Estelle kan möjligtvis vara Sveriges kändaste 12-åring. Men samtidigt är det mycket vi inte vet om prinsessan!

Vi ser alltid kungafamiljen vid offentliga åtaganden – men hur är dem egentliga på det privata planet?

Nu under sommaren har kungafamiljen befunnit sig på flera olika platser i Sverige – vad vi vet i alla fall.

Att de var på Öland under Victoriadagen samt Solliden Sessions, det vet vi, men det var också under deras kungliga tjänster. Under själva semestern har kronprinsparet spenderat tid på en annan ön, nämligen Gotland! Och prins Carl Philip tillsammans med hans tre söner sågs fiska krabbor vid hamnen i Båstad.

Annons

Hemligheten är ute

En vacker stund mellan far och dotter! Mikael Fritzon/TT

Under påsk sågs kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar i den lilla tätorten Ockelbo – närmre bestämt, Daniels hemort.

Så fort nyheten spred sig kring att kronprinsparet befann sig i Ockelbo så kom nya bilder fram – att familjen befann sig på en japansk restaurang, på Mallorca!

Hur gick då detta till? Jo, kungligheterna ödslar ingen tid.

Men att de skulle ta sitt pick och pack till Mallorca, det visste ingen förutom de närmaste. Men så råkade en reporter från norska Se och hör få syn på kungligheterna i Palma.

Annons

– De var ett stort sällskap. Kronprinsessan kom med hela familjen, vad som såg ut som två kompispar – och tre livvakter diskret på nästa bord. Stämningen var på topp, säger norska Se och hörs reporter.

Hela familjen vid firandet av Victoria, 2023. Karin Törnblom/TT

Detta var en hemlighet som stannade inom familjen – och förmodligen har kronprinsparet fler hemliga resor inplanerade. Och för Estelle är det en av flera underbara utlandsresor de senaste åren, och man får komma ihåg att inte allt når allmänheten.

Exempelvis i fjol när familjen befann sig i soliga Brasilien – där de även fick besök av kungaparet.

Annons

Vi unnar alla privata små resor som familjen får komma iväg på – utanför rampljuset!

Bild: TT

Annons