Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Ewas stora lycka – efterlängtade beskedet till familjen Westling i Ockelbo!

20 sep, 2024, 06:00
Vilka underbara nyheter!
Annons

För prins Daniel ligger familjen i fokus – en värdering han fått med sig hemifrån Ockelbo. För Westlingarna är ju oerhört familjekära, och umgås mycket och gärna trots att de är spridda runt om i landet med späckade scheman.

Och nu kommer ett riktigt lyckligt besked för familjen – och inte minst Ewa Westling!

Det här är Anna WestlingBrand logo
Det här är Anna Westling

Det här är prinsessan Estelles okända kusiner

Ja, att prins Daniels mamma Ewa Westling är farmor till två kungligheter, Estelle och Oscar, det har de flesta full koll på.

Annons

Men större delen av familjen Westling är ju rätt anonym, och alla har nog inte koll på Estelles icke-kungliga kusiner – som ligger Ewa precis lika varmt om hjärtat.

Det är Daniels syster, Anna Westling Söderström, som har döttrarna Hedvig och Vera. Barnen fick hon ihop med sin tidigare make, Sven-Inge Blom. Idag är hon gift med kärleken Mikael Söderström som även han har två barn från en tidigare relation, Caisa och Casper.

Vera och Hedvig Blom.
Vera och Hedvig Blom. Foto: TT
Annons

Stora lyckan i familjen Westling – efter underbara beskedet

Daniel och Anna står varandra mycket nära, och även Victoria har ett oerhört starkt band till sin svägerska. Men när de umgås, sker det privat. Antingen bjuder familjen in till Haga, eller så umgås de i Anna och Mikaels villa utanför Gävle.

Vera Blom, prinsessan Estelle och Hedvig Blom 2018.
Vera Blom, prinsessan Estelle och Hedvig Blom 2018 i Ockelbo. Johan Jeppsson/TT

Men de senaste åren har det funnits ett tomrum på släktmiddagarna. Hedvig Blom, Annas äldsta dotter, har nämligen bott tvärs över Atlanten i Nordamerka.

Annons

Det är alltså Estelles kusin, Ewas barnbarn, och Daniels systerdotter vi pratar om. I somras gifte hon sig med kärleken Victor Söderström på Toscana, och hela kronprinsessfamiljen var på plats.

Victor är hockeyproffs, och de senaste säsongerna har han spelat i AHL-klubben Tucson Roadrunners i USA. Men nu har han bytt lag till Brynäs och återvänder till Sverige, och Victor och Hedvig flyttar äntligen till familjen igen:

– Hon flyttade över med mig till USA från dag ett och har varit med på hela resan. Det betyder mycket att nu kunna bygga ett annat liv utanför hockeyn också. Det har varit lite tufft mentalt i Nordamerika och nu blir det en nystart för oss båda, säger Victor till Expressen.

Lyckan givetvis total, i hela familjen Westling, när det står klart att Hedvig Blom flyttar hem till Sverige igen – nu blir släktmiddagarna äntligen fulländade!

Foto: TT

Annons