Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Stort bildspel! Här festar prinsessan Sofia och Loreen tillsammans

19 dec, 2016, 14:30
AvJohanna Lejon
I tisdags var det fest för prinsessan Sofia!
Annons
Svenska hjältar galan, 2016-12-13

Då gick nämligen Svenska Hjältar-galan av stapeln. Prinsessan Sofia var speciellt inbjuden och gjorde givetvis succé. Hon var där för att presentera och dela ut priset till årets Eldsjäl, vilket i år gick till Pär Johansson från Glada Hudik-teatern.– Hjältar kommer i många olika skepnader, och alla bidrar ni till att göra Sverige till en öppnare, varmare och mer omtänksam plats, sa prinsessan under sitt tal till Pär.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prinsessan fortsatte:

– Det är en oerhört stor ära för mig att presentera Årets Eldsjäl. Med ditt starka och outtröttliga engagemang för att hjälpa andra, och visa att kämpa för något som du tror på är väldigt, väldigt värt.

– Du står upp för alla människors lika värde och rätt till ett meningsfullt liv. Och påminner oss alla om det fantastiska med att alla människor är unika, sa prinsessan Sofia och riktade blicken mot Pär Johansson.

Under galan var prinsessan placerad bredvid sångerskan Loreen. De pratade och skrattade och verkade ha det otroligt trivsamt ihop.

Se bilderna från galan i vårt fina bildspel.

Foto: Ibl.

Annons