Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Stort bildspel! Se nya bilderna på Silvia

26 jan, 2017, 17:39
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Drottningen strålar!
Annons

Det finns inga tillfällen som är så speciella för drottning Silvia som när hon får lyfta frågor som rör samhällets mest utsatta. Hennes engagemang sträcker sig från den viktiga demensfrågan till barn och ungdomars rätt till en trygg barndom.

Under torsdagen var det dags att premiera ett antal människor som likt drottningen arbetar för en bättre värld. På slottet var det nämligen stipendieutdelning ut Jubileumsfonden för forskning om barn och funktionshinder. Drottningen gratulerade alla stipendiater och önskade dem ett stort lycka till för framtiden. Se bilderna nedan!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av: Liv Sander.

Foto: Stella Pictures.

Annons