Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Stort bråk mellan Meghan och Harry: "Slösar sitt liv"

24 aug, 2024, 15:00
author Albin Bramstedt
Albin Bramstedt
Hertigparet.
Paret sade ifrån sig sina kungliga uppgifter 2020.Mega
Meghan Markles stora missnöje rörande sin make prins Harry.
Annons
Här gör Meghan Markle & Harry comeback – efter MegxitBrand logo
Här gör Meghan Markle & Harry comeback – efter Megxit

Hertigparet har haft en fullspäckad sommar. De bor just nu i den amerikanska staden Montecito tillsammans med sina barn Archie och Lilibet.

Men även om prins Harry och Meghan Markle allt mer avlägsnat sig från prinsens familj så verkar det som att rykten från deras infekterade situation aldrig upphör.

Meghan och Harry.
Paret besökte nyligen Colombia.ECBAR

Detta tär såklart på förhållandet, trots att det var hertigparet som valde att klippa kontakten och lämna de brittiska öarna.

Annons

Men nu har en brittisk sajt skrivit om ett nytt bråk – paret emellan.

"Betraktar USA som sitt hem"

Det är sajten OK! som skriver om att det börjat gnissla i parets fogar. OK! har dessutom varit i kontakt med en mycket prominent källa, nämligen BBC:s tidigare kungakorrespondent Jennie Bond.

BBC, som är en av världens största nyhetskällor, har flera olika korrespondenter utsända världen runt. Jennie Bond var en av dem.

Hon säger följande till OK!:

– Om Meghan uppmuntrar Harry att lämna sitt förflutna bakom sig och gå vidare, då tror jag att det är ett sunt drag. De har fattat sitt beslut, lämnat den arbetande kungafamiljen och lämnat Storbritannien, säger hon exklusivt till sajten.

Meghan.
Meghan Markle i Colombia./ SplashNews.com

Jennie fortsätter:

Annons

– Harry säger att han nu betraktar USA som hem - åtminstone för tillfället. Att älta upplevda orättvisorna från det förflutna och återuppleva gamla gräl är ett slöseri med ett liv, och jag tror att Meghan ser det, säger experten.

Har lättare att släppa det förgångna

Jennie Bond berättar att hon självklart är medveten om att det är lättare för Meghan att lämna sitt förflutna med kungafamiljen bakom sig. Men att ältande från Harry kan skada relationen.

– Å andra sidan har hon inte en hel och komplex historia av livet i kungafamiljens ramar att oroa sig för. Det är lätt för henne att se framåt eftersom hon är i ett land och en livsstil som hon är van vid. Men Harry har sagt att han vill återförenas med sin familj, så han kommer uppenbarligen att tänka på vad som har hänt och hur de hamnat här, avslutar hon.

Annons