Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Strategin för Victoriadagen - så planeras firandet i detalj

08 dec, 2016, 14:00
AvJohanna Lejon
I går kom beskedet att kronprinsessan firar sin födelsedag på Öland. Och redan nu startar förberedelserna inför den stora dagen.
Annons
VictoriadagenStella10

Nu är det äntligen klart. Kronprinsessan Victoria har fattat ett viktigt beslut om sin födelsedag nästa år. Firandet den 14 juli kommer att ske på Öland, precis som vanligt. Kay Wiestål, som anordnar Victoriadagen, är såklart överlycklig.

Men firandet nästa år är extra speciellt. Victoria fyller 40 och det är givetvis stort. Firandet kommer att bli större än någonsin. Såklart. Och redan i dag börjar faktiskt förberedelserna inför den stora festen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Vi börjar sälja biljetter redan nu, berättar Kay Wiestål.

Hela svenska folket är såklart inbjudna, och vem som helst kan haffa en biljett. Men det gäller, såklart, att vara ute i tid. I samma veva börjar man planera artister, underhållning och allt annat. Planeringen sker, såklart, på absolut detaljnivå. Inget får gå fel.

För både Kay Wiestål och Öland betyder det enormt mycket att Victoria väljer att fira på Öland – också nästa år.

– Det är en hederssak, säger Kay själv om saken.

Av: Johanna Lejon.

Foto: Stella Pictures.

Annons