Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sugen på Margrethes bil? Nu kan den bli din!

17 mar, 2016, 18:00
AvJohanna Lejon
Den bilintresserade kan hurra högt! Nu kan du nämligen bli ägare till en av det danska hovets bilar.
Annons
Margrethe

Det är inte varje dag du kan bli stolt ägare av en av den kungliga familjens bilar. Men nu är det faktiskt möjligt. Bilen, “Krone 20” som den kallas, kungafamiljens första elbil, finns nu ute till försäljning. På webbplatsen Bilbasen finns “Krone 20” utlagd till allmän beskådan, det är en kungsblå Renault Fluence Z.E., som den kungliga familjen haft sedan 2012. Bilen säljs för 115 000 danska kronor och har i dag gått 13 000 kilometer. Den ska ha använts för resor mellan Amalienborgs- och Fredensborgs slott, skriver Billed-Bladet, som var först med nyheten.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures

Annons