Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Svensk Damtidning avslöjar! Madeleine i Alperna med mamma Silvia - stöttar henne på plats efter akuta sjukdomen

05 jan, 2017, 13:05
AvJohanna Lejon
Vilken resa!
Annons
Under onsdagskvällen la kungahuset upp den här bilden från drottningen och kungens semester i Schweiz.
Under onsdagskvällen la kungahuset upp den här bilden från drottningen och kungens semester i Schweiz.

Svensk Damtidning kan nu avslöja att prinsessan Madeleine, tillsammans med Chris O’Neill, Leonore och Nicolas är på plats i Alperna för att stötta mamma, drottning Silvia, efter sjukdomen i juldagarna.

Prinsessan reste till Genevé i förra veckan för att fira nyår i Alperna tillsammans med vännerna. Kort efter nyår reste också kungaparet ner till Alperna.

Madeleine i Alperna 2010.
Madeleine i Alperna med väninnorna 2010.

Och det är faktiskt ett riktigt gäng som är på plats för att njuta av sol, vita pister och alpluft. Med i Alperna är också en stor del av kungabarnens, och kungaparets, vänner.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Madeleine i Alperna, 2012.
Madeleine i Alperna, 2012.

Caroline Kreuger Nilsson finns på plats i Alperna, liksom hennes mor Agneta Kreuger med partner Lars Abrahamsson. Nere i Alperna är också Christoffer Cederlund och Charlotte Cederlund, Lovisa De Geer och hennes Niclas Bolle. Också Carola Gottlieb, Fredrik Gottlieb samt Louise Gottlieb har rest till Alperna med kungafamiljen.

Av: Johanna Lejon.

Foto: Kungahuset.

Annons