Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Svensk Damtidning avslöjar! Världsstjärnans hemliga gåva till Estelle och Oscar

15 dec, 2016, 21:26
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Tomten kom tidigt i år! Estelle och Oscar fick varsin fin julgåva under kronprinsessparets Italienresa.
Annons
victoria daniel rom ste

Under sin första dag i Rom besökte Victoria och Daniel fotbollsklubben AS Roma och deras program för ungdomar med funktionshinder. Initiativet är Francesco Tottis och förhoppningen var förstås att kronprinsessparet skulle få träffa den legendariske fotbollsspelaren. Men trots att svenska ambassaden och hovet försökte in i det sista blev det inget möte med bollkonstnären. Däremot kan Svensk Damtidning avslöja att han gjorde sig påmind ändå! Detta genom en fin gåva.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
victoria daniel ste

Framåt kvällen överlämnade nämligen representanter från fotbollsklubben fyra fina matchtröjor till Victoria och Daniel. En med nummer ett, och texten Victoria, och en med Tottis nummer tio. Dessutom låg det två små fotbollströjor i presentpåsarna. En till Estelle och en till Oscar. De visade Victoria och Daniel dock aldrig upp för fotograferna.

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: Stella Pictures

Annons