Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Svensk Damtidning om "Hertigen av Höga kusten"

23 jul, 2015, 08:48
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
nicolas-hovet

Norrlands egen Golden Gate-bro, statsministerns fritidshus och en riktigt stinkande delikatess. Ångermanland har allt, prins Nicolas!

Hertigdömet är håret-reser-sig-på-armarna-vackert, så den som ännu inte varit i Ångermanland har verkligen missat något. I framtiden kan det nyblivna hertigdömet vänta sig ett kungligt besökfrån prins Nicolas. I det nya numret av Svensk Damtidning nr 31 får ni läsa mer om vad prinsen kan göra i Ångermanland, som att klappa vita tigrar, bo på Sågverket, äta surströmming, åka rälsbuss, titta på vattenfallet och leka i Skuleskogen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto: Kungahuset.se

Köp det nya numret online här och läs hela historien››

Annons