Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Svensk Damtidning på plats vid Drottningholm

11 okt, 2015, 10:52
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
maggan-johanna

Naturligtvis finns Svensk Damtidning på plats utanför Drottningholms slott. Och vilket väder vi får till dopet!

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill har verkligen tur med vädret. Så här fantastiskt vackert är det ute på Drottningholm just nu. Perfekt dopväder!

Följ oss under dagen här på nätet med alla uppdateringar från Drottningholm. Margareta Gotthardsson och Johanna Lejon bevakar dopet direkt.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
drottningholm

Dopdagen är här! Pressen är på plats. Vakterna i sina vackra uniformer är på plats. Allmänheten är på plats. Och höstsolen strålar! Det enda vi väntar på just nu är gästerna, och självklart dagens huvudperson! Utanför slottet är det dekorerat med höstiga färger i lila och silver. Och nu börjar gästerna snart anlända!

Annons
drottningholm-maggan

Prinsessan Madeleine, prinsessan Leonore, kronprinsessan Victoria, prins Daniel och prins Carl Philip har precis anlänt till Drottningholms slott.

Av Margareta Gotthardsson

Foto: Svensk Damtidning

Vill ni följa dopet i direktsänd tv – så kan ni göra det här››

Annons