Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Svenske Tims okända liv i brittiska kungafamiljen – sanningen ute

20 aug, 2024, 13:00
Svenske Tims liv förändrades när han blev en del av brittiska kungafamiljen. Så lever han och hustrun Flora idag.
Annons

Tim Vesterbergs liv är som taget ur en film. Som ung spelade han hockey i Modo Hockeys ungdomslag, innan han började studera på Handelshögskolan i Stockholm.

Svenske Tim lurade alla – vem är han?Brand logo
Svenske Tim lurade alla – vem är han?

När studierna var avverkade kallade nya äventyr. Tim packade väskorna, satte sig på ett flyg och landade på brittisk mark, redo att leva ett liv i den populära huvudstaden London.

Det var där han träffade Flora Ogilvy, brylling till prins William och prins Harry. Tims liv förändrades drastiskt och han äntrade den kungliga världen som om det inte fanns någon morgondag.

Annons
Flora Ogilvy och Tim Vesterberg
Tim Vesterberg med sin kungliga hustru Flora. Tim Rooke/Shutterstock

Tims beslut med Flora

Efter bara ett halvår tillsammans gick Tim ned på knä, frågade Flora om hon ville gifta sig med honom och till tonerna av ett rungande ”ja” fick han trä förlovningsringen runt hennes finger.

Vigseln ägde rum sommaren 2020, men på grund av coronapandemin väntade man med att ha en större bröllopsceremoni tills året efter.

Sedan dess har paret stått vid varandras sida, varit varandras stöttepelare i livet och vandrat runt lyckliga som man och hustru.

Annons

Så lever Tim och Flora

Det är sällan som vi ser Tim och Flora i offentligheten, men den kungliga hustrun är mån om att dela med sig av privata delar från sitt liv på sociala medier.

I somras var dessutom hon och Tim på svensk mark, när de besökte tennisveckan i Båstad och även hann med en liten avstickare till Torekov.

”Det skånska landskapet är otroligt vackert - det är också värt att segla över till naturreservatet på Hallands Väderö”, skriver Flora i ett inlägg.

Så härligt att se!

Foto: TT/Instagram

Annons