Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Tack från prinsessan Madeleine och Christopher O'Neill

05 mar, 2014, 07:42
author
Annons
leonore-hovet-chris

Prinsessan Madeleine och Chris är glada över alla gratulationer de fått i samband med lilla Leonores födsel.

På eftermiddagen i går kom nyblivna Madeleines och Chris tack för glada tillrop och gratulationer. Så här står det att lära på hovets hemsida:

– Vi är mycket glada över alla gratulationer som har kommit med anledning av Prinsessan Leonores födsel och vi vill på detta sätt framföra, till var och en av er, ett stort och varmt tack för uppvaktningen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Till alla som hört av sig angående gåvor med anledning av Prinsessans födsel, är vi tacksamma om ni har World Childhood Foundation eller Min Stora Dag i åtanke. På så sätt får många glädje av er generositet.

Er omtanke betyder mycket för oss.

Madeleine och Christopher

Chris

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Herr Christopher O’Neill/Kungahuset.se

Annons