Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Tårfyllda beskedet om kronprinsessans nära vän – Victoria är berörd

31 jul, 2024, 09:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
TT
Nästan så man blir rörd till tårar!
Annons
Här avslöjas Estelles & Silvias relation • Chockerande prislappen på Madeleine & Victorias skor • Chris överraskar alla – 3 kungliga snackisar från Victoriadagen 2024!Brand logo
Här avslöjas Estelles & Silvias relation • Chockerande prislappen på Madeleine & Victorias skor • Chris överraskar alla – 3 kungliga snackisar från Victoriadagen 2024!

Martin ”E-Type” Eriksson är Sveriges kung över eurodancegenren.

Det bevisar han gång på gång – inte minst senast under hans eldiga framträdande under Solliden Sessions.

Dansfest när E-Type bjöd till fest

Det var en fullsatt publik och längre bak, i VIP-sektionen, satt inga mindre än kungaparet, prinsparet och kronprinsessparet.

Däremot blev det inte så mycket sittande för varken kungafamiljen eller resten av publiken, som knappt kunde värja sig från att ställa sig upp och gunga till E-Types megahit-låtar ”Life” och ”This is the Way”.

Victoria och E-Types vänskap

Det var också extra speciellt för kronprinsessan Victoria att just E-Type uppträdde. De är nämligen goda vänner, med en vänskap som sträcker sig långt tillbaka. Kronprinsessan och artisten lärde känna varandra genom gemensamma kompisar och vänskapen har hållit sig genom ur och skur, även om de idag inte umgås lika mycket – av naturliga orsaker.

Annons

– Vi hängde mycket förr. Nu har hon annat för sig och ska ta över Sverige. Men jag tycker väldigt mycket om henne, så kan jag säga, har Martin sagt i Sveriges Radio.

Därför är det kanske extra roligt för Victoria när det skrivs gott om Martin.

Johan T Lindwall om Victoriadagen – och Chris blunderBrand logo
Johan T Lindwall om Victoriadagen – och Chris blunder

Fina orden om Victorias vän

I en kommenterande text i Barometern, skriver journalisten Kim Ustamujic Johansen om den sprakande musikfesten:

”Även stora delar av kungafamiljen klappade takten och dansade. Och det är bara att konstatera att det inte går att värja sig mot E-Type och hans röststarka körsångerskor”, skriver hon och fortsätter:

”E-Type charmar dessutom publiken extra mycket genom att flera gånger ge sig ut i publikhavet och sjunga och kramas.”

Hon menar att det knappast syns att Martin fyllt 58 år och blivit pappa till flera barn – det är ren och skär professionalitet på den lilla Solliden-scenen.

”Men om han är märkt av småbarnsårens trötthet så visar det sig i alla fall inte på tisdagskvällen – energin och spelglädjen är på topp. Och publiken älskar det.”

Annons