Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Alla blickar riktas mot Daniel – tidigare anställd brutit tystnaden om beteendet

25 aug, 2024, 19:00
Prins Daniel och kronprinsessan Victoria
Kändiskvinnan har rört sig nära Daniel och även anställts för att underhålla prinsen – och avslöjat en hel del om honom. Nu kommer allt upp till ytan.
Annons
Victoria och Daniel fångas på film – hand i hand!Brand logo
Victoria och Daniel fångas på film – hand i hand!

2010 sa Daniel Westling "ja" till kronprinsessan Victoria och blev prins med en hel värld. Sedan dess har han jobbat outtröttligt i kungens tjänst.

Men prinsen har såklart också en privat sida som vi också ibland nås av. Så har varit fallet nu under sommaren då vi sett Daniel dyka upp på flera konserter under sin privata semester.

Och det här, att se livemusik, är ett stort intresse för prinsen. Det har blivit tydligt under åren, där han flera gånger också sett till att se en speciell kändiskvinna – som avslöjat ett och annat om Daniel...

Annons

Anställda kändiskvinnans ord om Daniel

Att ha en prins i publiken är såklart speciellt och det är något Carola varit med om flera gånger.

2018 tog sig Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar till Steninge slottslada för att se en favorit, Carola Häggkvist, som höll julkonsert.

I samband med det kunde Carola avslöja att det inte var första gången hon och prinsen mötts i musikens anda:

"Så kom min 'sångpartner' prins Daniel med barnen på besök i lördags!! Så glad. Vi sjöng i studion tillsammans på prinsens svensexa nämligen... och prins Daniel påminde prinsessan Estelle om det när vi sågs backstage!", skrev hon då på Instagram.

Några år senare, 2021, tog prins Daniel del av Carolas ljuva stämma igen. Denna gång på Solliden sessions - som kungen tagit initiativ till - där Carola var anställd för att underhålla.

Annons

Och det gjorde hon! Det blev både barfota-chock från artisten och några dagar efter konserten kunde hon avslöja något speciellt om vår prins:

"Prins Daniels favorit: ’No hideaway, for the runaway!’", skrev hon då på Instagram till ett klipp från konserten.

Prins Daniel och Carola Häggkvist ler mot varandra
Prins Daniel och Carola Häggkvist kommer uppenbart bra överens! Foto:Karin Törnblom/TT

Kändiskvinnans nya besked

Och nu förs tankarna tillbaka till Carolas och Daniels speciella relation. Artisten har nämligen avslöjat att det blir julkonsert i år igen, och vem vet, kanske kommer en viss prins dyka upp i publiken...

Annons

"Nu är nyheten äntligen ute! Det blir en glimrande jul på Skansen! En helt unik utomhuskonsert på Sollidenscenen där vi firar in julen med klassiska julsånger, personliga favoriter, glittrande snöflingor och mycket mer", skriver Carola i sitt nya inlägg.

Foto: TT

Annons