Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Titta in hos Madeleine och Chris

22 nov, 2016, 08:24
AvJohanna Lejon
Lägenheten är äntligen såld. Men fortfarande finns mäklarbilderna från Madeleine och Chris lägenhet i New York kvar på internet. Se dem här.
Annons
chris2 ibl

I går avslöjade stjärnmäklaren Fredrik Eklund att han äntligen sålt prinsessan Madeleines och Chris O’Neill fina lägenhet i New York. Bostaden har, som Svensk Damtidning rapporterat om, tidigare varit ute till uthyrning.

Prinsessparet har dock aldrig själva bott i lägenheten. Den är köpt enkom som en investering. Då de bodde i New York hyrde de en större bostad i samma hus. Men nu är det alltså dags att göra sig av med investerings-lägenheten för gott. Priset? Ungefär 18 miljoner kronor. Men då ingår också gym, vinkällare och butlertjänst dygnet runt.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Inför försäljningen togs det nya bilder på lägenheten. Bostaden är ljus inredd och har ett kök och ett badrum med flotta marmor-detaljer. ”Detta fantastiska hem ger en gång i livet möjlighet att få uppleva lyx på Upper East Side. Inte bara en femstjärnig lägenhet – utan även en femstjärnig byggnad”, skriver man i annonsen.

Se alla bilder från bostaden här.

Av: Johanna Lejon.

Foto: Stella Pictures, Ibl.

Annons