Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Tjugondag knut med kronprinsessan Victoria

13 jan, 2015, 10:16
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
Victoria

Kronprinsessan älskar att slå knut på sitt böljande hår. Den tråkiga hästsvansen är ett minne blott, de senaste åren är det knuten som gäller både till vardag och fest.

Favoritfrisyren är just denna strama chignon i nacken, en uppsättning som är både klassisk och vågad beroende på hur mycket. Vid gala flätar hovfrisören gärna in lite löshår i knuten eller så smyckas den med ett glittrigt smycke. Se kronprinsessan slå knut på sig själv i bildspelet.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Frisyr

Kronprinsessan har även inspirerat sin hovmarskalk, Karolin A Johansson, att anamma samma frisyr.

Av Liv Sander

Foto: Stella Pictures, IBL

[smooth=id:1159; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

Annons