Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Tjuvkika på bröllopsfrimärkena!

10 maj, 2010, 11:39
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
victoria-daniel-westling-frimärke

Idag presenterades de nya frimärkena på kronprinsessan Victoria och Daniel Westling. De kommer att släppas i handeln den 13 maj, men redan nu får vi tjuvkika på hur de kommer att se ut.

victoria-frimärke

Som vi tidigare skrivit om har Posten lanserat sajten Kronprinsessparet där man kan läsa om de speciella bröllopsfrimärkerna som kommer att ges ut i samband med bröllopet. Hela processen bakom framtagandet har dokumenterats.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Med under processen

Kronprinsessan och Daniel Westling har varit med under hela processen med att ta fram frimärkena. Mannen som tagit bilderna heter Henrik Montgomery och formgivaren Kristian Möller. Kungen och drottningen hamnade också på frimärke när de gifte sig 1976.

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: Charles Hammarsten

Annons