Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Traditionsbundna Victoria - så använder hon historien för att göra succé

04 nov, 2016, 10:06
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Kronprinsessan Victoria är mån om att hålla liv i traditionerna - men hon skapar också nya. Nya babybilden på Oscar är beviset.
Annons
Haga slott, oktober 2016 H.K.H. Prins Oscar / HRH Prince Oscar

Under fredagsmorgonen delade kronprinsessan Victoria och prins Daniel med sig en ny bild på prins Oscar. Bilden är tagen i höstlöven utanför Haga slott och bakom kameran står som vanligt Kate Gabor. Men den som kan sina kungliga barnbilder känner igen fotot i komposition. Hösten 2012 fick vi nämligen en liknande hösthälsning men då var det åtta månader gamla Estelle som lekte bland löven. Även då var det Kate Gabor som stod bakom kameran. Både Estelle och Oscar är klädda i dubbelknäppta plagg, men Estelle bar pastellrosa kofta medan Oscar bär marinblå jacka från Burberry.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kronprinsessan Victoria är extremt mån om att vårda traditionerna och föra det bernadottska arvet vidare, men nu visar hon även att hon skapar sig en egen familjehistoria.

Prinsessan-Estelle

Av: Liv Sander.

Foto: Kungahuset.se Kate Gabor.

Annons