Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Turerna kring Chris O'Neills ekonomi

21 maj, 2016, 13:00
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Prinsessan Madeleines make Chris O'Neill har det hett om öronen. Han har nya skatteskulder, skriver Expressen.
Annons
Madeleine-Chris-Ibl

På fredag kommer Chris O’Neill tillsammans med sin fru tillbaka till Sverige för att fira prins Oscars dop. Det är andra gången på kort tid som London-familjen kommer hem till Stockholm, men den här gången har Chris det hett om öronen. Expressen skriver nämligen att prinsessmaken har obetalda skatteskulder i USA. Enligt tidningen har han nya skulder på drygt 350 000 kronor. Det rör sig om obetald fastighetsskatt för sommarhuset i Florida och för våningen i New York.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men det här är inte första gången det skrivs om Chris O’Neills skatteskulder. I januari 2015 rapporterade Expressen att det handlade om tre olika skatteskulder som tillsammans blev en summa om 350 000 kronor. I ett av ärendena handlade det om utebliven fastighetsskatt för den mindre lägenhet som Chris och Madeleine köpte i den fastighet där de själva hyrde en våning.

– I det här fallet har det helt enkelt bara gått mig förbi. Jag hade mycket som inträffade under det gångna året och jag helt enkelt… detta glömdes bort, sa han till Expressen då.

Av: Liv Sander.

Bilder: IBL.

Annons