Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

TV4-programledaren plötsligt kallad till slottet – avslöjar samtalet med prins Daniel

19 sep, 2024, 04:00
Foto: SVT/TV4
Detta hände bakom stängda dörrar.
Annons

TV4-programledaren Soraya Lavasani huserar vanligtvis i Nyhetsmorgon, men nu har det skett ett glammigt miljöombyte. Under tisdagen kallades hon till slottet, för ett viktigt möte med ingen mindre än prins Daniel.

Saftiga prislappen på Madeleines lyxiga skor • Efter cellgifterna – så mår Kate nu • Uppgifter: Marius misstänks för nytt brott – 3 kungliga snackisar från vecka 37!Brand logo
Saftiga prislappen på Madeleines lyxiga skor • Efter cellgifterna – så mår Kate nu • Uppgifter: Marius misstänks för nytt brott – 3 kungliga snackisar från vecka 37!

Soraya Lavasani på möte med prins Daniel

Ja, Soraya är en av kanalens mest välkända ansikten, och populäraste programledare. Så pass, att det till och med är henne man ringer när det vankas seminarium på slottet!

Under gårdagen hade kronprinsessparets stiftelse ett seminarium på ämnet "Betydelsen av en trygg och meningsfull fritid för barn och unga" i Bernadottebiblioteket, under ledning av Soraya!

Annons

På Instagram delar hon bilder från dagen, varav en är ihop med Daniel!

– Jag är hänförd över hur många goda krafter som verkar i vårt samhälle med målsättningen att förändra och göra skillnad. Det är en känsla av hopp jag tar med mig efter dagens samtal och föredrag, stort tack för det!, skriver Soraya.

Därför saknades kronprinsessan Victoria

Vilket kungligt möte! Den uppmärksamme noterar dock att det bara blev hälften av den kungliga glans vi är vana vid.

Kronprinsessan Victoria, som ju också är initiativtagare till stiftelsen, lyste nämligen med sin frånvaro.

Det hela har en rimlig förklaring. Victoria fokuserar nu helhjärtat på sina militärstudier, och gör betydligt färre officiella åtaganden. Tänk vilken tur att prins Daniel finns, som sköter uppdraget med bravur på egen hand!

Foto: TT

Annons