Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Udda upptäckten i bilden på Sofia – har förändrats: "Ser identiska ut"

29 sep, 2024, 08:00
Har du noterat denna förändring?
Annons

Våra svenska kungligheter är omåttligt populära – även ute i Europa. Och nu är det prinsessan Sofias tur att bli föremål för rubriker i utlandet, efter att det gjorts en udda upptäckt i de nya bilderna på henne...

Prinsessan Sofia gravid – väntar sitt fjärde barn!Brand logo
Prinsessan Sofia gravid – väntar sitt fjärde barn!

Prinsessan Sofias ord om sitt nya liv: "Häftigt"

Prinsessan Sofias liv vändes upp och ned när hon fann kärleken i prins Carl Philip. Visst hade hon fastnat på vimmelbilden och skymtats i tv förut – men att bli kunglig innebar en helt ny uppmärksamhet.

Annons

Och sedan dess har mycket hänt. Sofia och Carl Philip har fått tre barn, med en fjärde påväg, och hon hyllas ofta för sitt outtröttliga arbete för kungahuset. Ja, Sofia har verkligen visat sig vara som klippt och skuren för den tuffa och krävande rollen som prinsessa.

Innan bröllopet 2015 var hon förväntansfull inför sitt nya liv:

– Jag kommer ju att få ta del av en stor del av hans liv och ha en aktiv roll inom kungafamiljen och att få representera Sverige vilket är väldigt häftigt på många sätt och jag är stolt över det!, sa hon då.

Speciella upptäckten i nya bilderna på prinsessan Sofia

Men att Sofia gått från vanlig till prinsessa är inte det enda som förändrats med åren. Hon har ju också experimenterat med sin look en hel del!

Annons

Ja, Sofia är utan tvekan den prinsessa som är modigast när det kommer till att testa nya frisyrer och stilar.

När hon presenterades som prinsens nya kärlek rockade hon kolsvart hår, och ofta var det spikrakt. Sedan dess har hon visat upp sig med blonda slingor, pannlugg, gardinlugg, mörkare hår, ombré – ja, listan kan göras lång.

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip 2011
Sofia och Carl Philip 2011 – då såg vi henne ofta såhär. TT

Idag har hon sitt vanliga mörka hår i rötterna, och ljusare slingor i längderna. Dessutom syns hon ofta med mjuka Hollywood-vågor – så snyggt!

Annons
Prinsessan Sofia
Sofias snygga vardagslook – stylat, men avslappnat. Fredrik Sandberg/TT

Det är i tyska Gala som man gör en upptäckt kring Sofias nuvarande look – hon är nästan identisk med prinsessan Madeleine!

Man lyfter särskilt bilderna från riksmötets öppnande, och konstaterar att de två till och med hade liknande uttryck på bilderna.

– Trots att Victoria är Madeleines syster är det Sofia som blir mer och mer lik sin svägerska. Eleganta vågor, en liten sidbena, mörka ögon och svagt rosa läppstift, skriver man.

Håller du med?

Prins Carl Philip, prinsessan Sofia, Chris O'Neill och prinsessan Madeleine anländer till Kungliga Operan inför riksdagens föreställning med anledning av riksmötets öppnande.
Lika som bär, eller? Jessica Gow/TT

Foto: TT

Annons