Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Unika valet! Så hyllar Madeleine sin farmor - än en gång

11 dec, 2016, 20:29
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Madeleine visar än en gång sitt släktskap med prinsessan Sibylla.
Annons
MadeleineStellaPictures

I går, under Nobelfestligheterna, valde Madeleine att bära prinsessan Sibyllas diadem. Smycket och valet av det är såklart en hyllning till farmor, Sibylla, som ju själv var oerhört förtjust i diademet då hon levde. Man kan onekligen tänka sig att Madeleine känner sig extra nära sin farmor, som hon ju i mångt och mycket liknar, när hon bär det.

Därför var det förstås extra roligt att se att Madeleine bär smycket också i kväll. Dock inte på huvudet. Kungligheternas smycken är som bekant som ett slags lyx-LEGO, de kan byggas om och varieras på alla möjliga sätt. Madeleine bär istället tiaran som ett halsband. Otroligt vackert. Och otroligt glittrigt.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av: Johanna Lejon.

Foto: Stella Pictures.

Annons