Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Upptäckten kring prinsessan Sofia – misstankarna visar sig stämma!

20 aug, 2024, 15:00
Här blir det så tydligt!
Annons

Den kungliga arbetsterminen har kickat igång, och kungafamiljen är tillbaka med besked! Kronprinsessan Victoria har satt sig i skolbänken, och drottning Silvia har tagit sig ann höstens första officiella uppdrag.

Men någon som inte skymtats är prinsessan Sofia – detta är varför.

Drottning Silvias stora comeback efter långa frånvaronBrand logo
Drottning Silvias stora comeback efter långa frånvaron

Frågetecknet kring prinsessan Sofia

Ja, kungafamiljen har njutit av välförtjänt ledighet och nu är kalendern återigen fylld.

Prins Daniel ska i veckan till Halmstad, Victoria ska redan under första skolveckan ta sig ann ett officiellt uppdrag till Upplands Väsby och på slottet kommer mötena avlösa varandra på löpande band.

Annons

Var är prinsessan Sofia då? Ja, hon är ju en riktig favorit, även runt om i Europa och kungafans längtar efter att få sig en glimt av henne. Men det dröjer tills den 27:e augusti innan hon dyker upp igen, med prins Carl Philip – då är det är dags för höstens första styrelsemöte med Project Playground.

Prinsessan Sofia med prins Julian, prins Carl Philip och barnen prins Gabriel och prins Alexander i samband med firandet av kronprinsessan Victorias födelsedag på Sollidens slott på Öland
Då får vi se Sofia igen! Jonas Ekströmer/TT

Misstankarna stämmer kring prinsessan Sofia

Efter den schemapunkten syns däremot inte Sofias namn en enda gång. Schemat uppdateras löpande, så det kan vara så att hon får en programpunkt till – men nu ser det mörkt ut.

Och detta är inget ovanligt – precis som man misstänkt håller sig Sofia mer i bakgrunden än till exempel kronprinsessan. De har helt enkelt olika roller, och Sofia jobbar på en hel del bakom kulisserna med Project Playground och Prinsparets stiftelse.

Tråkigt för alla som längtar efter att se Sofia – men allt är alltså i sin ordning.

Foto: TT

Annons