Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Utländsk press om Carl Philips och Sofias babylycka

17 okt, 2015, 12:20
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
carl-philip-sofia-1-ste-NY

Prins Carl Philip och Sofia berättade i torsdags om sin babylycka och det är inte bara vi svenskar som är glada över nyheten.  Så här skriver pressen i utlandet.

Det blev verkligen en babyboom i pressen under torsdagen, tidningar och sajter över hela världen ville också berätta den glada nyheten, att prinsessan Sofia och prins Carl Philip väntar sitt första barn. Vi har letat fram några exempel på hur den gravida prinsessan uppmärksammas utomlands.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
hello

Tidningen Hello skriver att paret väntar sitt första barn och att prins Carl Philip och Sofia är överlyckliga.

people

Även den amerikanska kändistidningen People skriver om paret och visar en film om de svenska kungligheterna.

Annons
mail-online

Populära MailOnline missade naturligtvis inte heller nyheten om parets babylycka och skrev att paret använde sociala medier för att berätta om graviditeten.

grazia

Den italienska tidningen Grazia hade nyheten att prinsessan Sofia är gravid på sin webbsida.

Annons
E-sajt

Så här såg det ut hos nöjessajten E! Med ett foto från parets bröllop.

us-mag

Den amerikanska kändissajten US missade heller inte nyheten från Sverige.

Annons
celebitchy

Och så har vi sajten Celebitchy som gläds med prinsparet och tycker att det är kul att hon blivit gravid så snabbt efter bröllopet.

seher

Norska SeHer visar också en bild på prinsessan Sofia och prins Carl Philip och skriver om babyglädjen i den svenska kungafamiljen.

Foto: Stella Pictures och faksimil webben

Annons