Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Vännens stöd till Sofia: "Så otroligt bra"

02 feb, 2017, 09:02
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Vännerna stöttar Sofia efter intervjun om näthatet.
Annons
sofia1 ibl

Under onsdagen hade podcasten “Jakten på likes” premiär. Podden leds av programledarana Isa Galvan och Linnes Holst och i första avsnittet hade de prins Carl Philip och prinsessan Sofia som gäster.

Prinsessan Sofia satte i podden ord på sina känslor kring näthatet.

– Jag kan se en skiftning från innan jag träffade Carl Philip och från det att vår relation blev offentligt. Där under de första åren skulle jag säga att det var en enorm näthatsstorm mot mig som person, berättade hon bland annat.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Nu visar vännerna sitt stöd. Medieprofilen Anitha Schulman är en privat vän till Sofia och Carl Philip och efter podden la hon upp en bild på Instagram.

– Så otroligt bra och första avsnittet gästas av prinsparet själva där de berättar om att vara mitt i drevet och kommentarer som går igenom alla filter. Inte missa!!!

Av: Liv Sander.

Foto: IBL, Instagram.com/anitha_schulman.

Annons