Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Vännernas fina gest – reser till Victoria och Estelle

23 feb, 2017, 13:37
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Vilket roligt besked!
Annons
Kronprinsessan.ib

Danska hovet kommer med glädjande nyheter! I maj kommer nämligen kronprinsparet Frederik och Mary till Sverige för ett officiellt besök. På hovet hemsida kan man nu läsa att Mary och Frederik reser till Sverige den 29:e till 30:e maj för en så kallad näringslivsframstöt tillsammans med representanter för danska företag.

Men Mary och Frederik kommer också att få tid att umgås med sina gudbarn Estelle och Oscar. Det danska kronprinsparet är nära vänner med Victoria och Daniel och de umgås ofta privat och när prinsessan Estelle föddes valde Victoria och Daniel att döpa henne till Mary i andranamn. Mary är också gudmor till Estelle medan prins Fredrik är gudfar till prins Oscar.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Kronprinsen är mycket, mycket god vän med kronprinsessan Victoria och prins Daniel. Det samma gäller med hans relation till kronprins Haakon och kronprinsessan Mette-Marit. De träffas ofta, både hemma hos varandra och ute i världen. De är närmare varandra än vad jag var mina kusiner, eftersom de tre tronarvingarna är närmare varandra i ålder, berättade drottning Margrethe nyligen.

Snart träffas de igen!
Snart träffas de igen! I maj kommer Mary och Frederik till Sverige på officiellt besök – och för att träffa sina gudbarn, såklart.

Foto: IBL.

Annons