Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Var ska kungligheterna fira midsommar?

17 jun, 2014, 10:35
author
Annons
madeleine-ao

Det blir en svensk midsommar för prinsessan Leonore – men var i kungariket är fortfarande hemligt.

Prinsessan Madeleine och Chris, Kronprinsessan Victoria och prins Daniel och prins Carl Philip och Sofia ska alla fira midsommar. Men det lär inte bli en familjefest i år. De tre syskonen firar på skilda håll i år, om vi får tro våra källor.

Estelle-3

Tidigare år firade prinsessan och hennes vänner midsommar ute i skärgården. De anlände i bilar till finansmannen Michael Hasselqvists brygga i Stavsnäs, där de blev hämtade med båt för att åka ut till en ö i skärgården.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
madeleine-ch

Men när alla nu blivit småbarnsföräldrar är det inte lika lätt att glida ut i ribbåtar till havs med barnvagnar, blöjpaket och allt.

Midsommar

Självfallet firar Madeleine, Chris och Leonore midsommar med vännerna i Sverige. Finns det något ljuvligare än härligt umgänge, musik och glada barn en svensk sommarkväll då midsommarstången är rest och blomsterkransarna pryder långborden?

Annons
Leonore-3

Var ska då lilla Leonore fira sin första midsommar? Antingen blir det Öland, på Solliden eller hemma hos någon i vänkretsen. Det fattas knappast platser att fira på.

Carl-Philip-1

Sannolikt firar inte prinsessan Madeleines och kronprinsessan Victorias familjer tillsammans.

Annons
Daniel-3

Även om prins Daniel och Carl Philip gillar varandra, lever de numera olika liv. Daniel är småbarnspappa och Carl Philip tänker mycket på sin motorsportkarriär.

Daniel-

Prins Carl Philip och hans Sofia Hellqvist kanske åker upp till Älvdalen för ett traditionellt midsommarfirande. Både gillar att sporta ute i den friska naturen.

Annons
Sofia-3

Inte heller Carl Philip och Sofia firar med Madeleine och Chris. Det är mer sannolikt att Emma Pernald hänger med Madeleine och Chris på midsommar.

madeleine-chris-ste

Chris gillar far och fläkt och medan Leonore fortfarande ligger stilla kan både han och Madeleine festa loss. De gillar party och att umgås med vänner.

Annons
Estelle-3

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel är på Island och vill nog ta det lite lugnt med dottern Estelle på midsommar.

Öppna landskap

De väljer med all sannolikhet att fira i nya sommarhuset på Öland. Där finns ju en inbjudande pool att bada i och gröna gräsmattor för dottern att stoja runt på.

Hus-nilsson-caroline

Victoria och Daniel har firat midsommar på Älgö hos vännen Caroline Kreuger Nilsson. Men nu säljer hon sitt sommarparadis, så kanske samlas de alla i kronprinsparets sommarhem på Öland?

Annons
Victoria-4

 

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

 

 

 

 

 

 

 

Annons