Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Varför ville Chris inte visa sig med Madeleine?

18 feb, 2013, 10:01
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Prinsessan Madeleine ställde som vi tidigare berättat upp på bilder efter konserten i New York under fredagen. Utan sin fästman.

Men Chris O’Neill fanns ändå vid sin blivande hustrus sida. Vi ser dem här på bilden komma ut från Carnegie Hall efter konserten. Prinsessan Madeleine var bedårande i sina mörka lockar och nya citychica stil. Chris O´Neill var däremot inte med på de officiella bilderna, där prinsessan Madeleine ställde upp efter konserten med dirigent och solister. Varför?

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Paret har ju setts tillsammans tidigare. Så lite märkligt var det ju allt att Madeleines fästman höll sig lite i bakgrunden. När prinsessan strålade och log mot fotograferna, gjorde Chris tvärtom – tittade ned och lät sin fästmö glänsa i ensamt majestät.

Kanske var det av omtänksamhet som Chris O´Neill valde att inte stjäla uppmärksamheten från sin käresta. Det verkar som om Chris har tagit till sig familjen Wallenbergs motto “att verka utan att synas”…

Annons

Men att synas är ju precis det som hans nya roll som prinsessgemål handlar om. Så frågetecknen haglar ännu. Vad är hemligheten bakom Chris O´Neills ovilja att posera på bild ihop med sin Madeleine?

Självförtroende

Prinsessan pratade däremot glatt och var på ett strålande humör. Det märks tydligt hur mycket Chris O´Neill har hjälpt till att stärka Madeleines självförtroende.

Funnit sin plattform

Hon har funnit en egen plattform i livet, arbetar med det hon brinner för och hon behöver inte längre ett entourage av vänner omkring sig på samma sätt som tidigare. Kärleken till Chris bringar positiv energi och gör Madeleine så lycklig!

Annons

Läs mer om konserten på hovets hemsida här››

Av Åsa Bönnelyche

Foto: All Over Press

Läs även:

Madeleine på konsert i New York››

Madeleines armband››

Prinsessan Madeleine jacka››

Annons