Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Vem har tagit bilderna på prinsessan Estelle?

28 feb, 2012, 08:05
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Söt är hon utan tvekan – den lilla prinsessan Estelle. Men vem som tagit bilderna är ändå inte helt klart, hovet vill inte säga något.

Annons

Hovet lade som vi tidigare berättat ut tre bilder på prinsessan Estelle under måndagen. Men vem det är som fotograferat kronprinsessan Victorias och prins Daniels lilla guldklimp vet vi inte, för hovet säger inget om saken. Det står bara kungahuset.se som bildbyline.

Ta bilderna

För det hade tidigare ryktats om att både kungen, prins Daniel och prins Carl Philip skulle ta bilderna på den nyfödda babyn. Men ännu vet vi inget med säkerhet vem som varit fotograf, hovet bekräftar för oss bara att det är “någon inom kungafamiljen”.

Det vi däremot vet är att prinsessan är fyra dagar gammal på bilderna och att de tagits ute på Haga.

Dessutom berättade hovet att Estelle är klädd i en kofta som en gång stickats av kronprinsessan Victorias mormor Alice.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Kungahuset.se

Annons