Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Vem träffar vem i kungliga kändisvärlden?

29 jul, 2015, 12:03
author
Annons
Albert-Leo-Di-Caprio-ste

Kändisar som hänger med kungligheter – det finns det gott om. I glammiga Monaco minglar kungligheter och kändisar sida vid sida.

Skatteparadiset på Rivieran är en tummelplats för de rika och berömda. Furst Albert är ju själv en “mix” med en kunglig furste till far och en filmstjärna till mor – vackra Grace Kelly.

Leo-Di-Caprio-ste

Furst Albert träffade nyligen Leonardo Dicaprio och delade ut ett pris för skådespelarens miljöengagemang.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Clinton-prinsessan-Tatjana

Titlar och makt möts ofta på olika event världen över- Prinsessan Tatjana av exkungariket Grekland har lagt upp den här bilden på sig själv och forne presidenten Bill Clinton. Till höger ser vi Tatjanas förmögna mamma, Marie Blanche Bierlein, som är dotter till grevinnan Ellinka von Einsiedel.

Mette-Marit-Goldie-Hawn

I Hollywood är det lätt att bli starstruck, men för kronprinsessan Mette-Marit är det nästan “vardagsmat” att träffa stjärnor. Norskan umgås  med skådespelerskan Gwyneth Paltrow (som enligt ryktet haft en romans med dåvarande ungkarlen Felipe av Spanien). Här ser vi Mette-Marit med skådespelerskan Goldie Hawn.

Annons
Mary-and-scott-thomas-ibl

I mars i år träffade danska kronprinsessan Mary brittiska skådespelerskan Kristin Scott Thomas vid “the Champions for Change Award in the Banqueting Hall” i London.

Ceta-Jones-ibl

Säg den filmstjärnan som inte prins Charles hälsat på…här ser vi tronföljaren i glatt samspråk med Catherine Zeta-Jones från Wales.

Annons
Bjorn-Borg

Prinsessan Caroline och Björn Borg var mycket goda vänner en gång i tiden.

ste_madeleine-valentino

Prinsessan Madeleine med modeskaparen Valentino, han har många kungliga vänner.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL, Stella Pictures

 

 

 

Annons