Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Vi avslöjar! De uppträder för Victoria i sommar

24 feb, 2017, 12:35
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Svensk Damtidning avslöjar vilka artister som hyllar Victoria på hennes 40-årsdag.
Annons
Victoriadagen blir något extra i år när kronprinsessan fyller 40.
Victoriadagen blir något extra i år när kronprinsessan fyller 40.

I sommar fyller kronprinsessan 40 år och det kommer att firas med stor fest. Som vi tidigare berättat har arrangörerna bakom Victoriadagen på Öland fått grönt ljus från hovet och kronprinsessan och hela kungafamiljen kommer traditionsenligt att fira med tv-sänd fest från Borgholms IP.

Nu kan vi avslöja att det är norska succéduon Marcus och Martinus som ska hylla Victoria. 14-åriga syskonen Marcus och Martinus Gunnarsen slog igenom i 2012 års Melodi Grand Prix Junior och la snabbt hela Norden under sina fötter. Deras turné var nyligen i Sverige med utsålda spelningar i Globen och på Malmö Arena.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Den 14 juli är Marcus och Martinus alltså tillbaka i landet och ska uppträda för kronprinsessan Victoria på Borgholms IP.

Marcus & Martinus ska uppträda för kronprinsessan Victoria.
Marcus & Martinus ska uppträda för kronprinsessan Victoria.

Foto: IBL.

Annons