Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Vi avslöjar! Det här får prins Gabriel i dopgåva

30 nov, 2017, 16:30
Vilken fin present!
Annons

Nu strömmar dopgåvorna in till lillprins Gabriel. Och i ett av paketen ligger det en mässingsängel från Skultuna. Det är Västerås biskop Mikael Mogren som har skickat denna gåva, och han har valt den av en särskild anledning:

Läs mer: Först i Svensk Damtidning: TV-stjärnan som ska leda prinsdopet

– Jag tror att varje barn är skyddat av änglar. Änglarna är förbindelser mellan Gud och människor. Änglarna behövs, för jag vet att vår värld inte är särskilt änglalik, säger han.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Som hertig av Dalarna har prins Gabriel dessutom en speciell koppling till Västerås stift eftersom det geografiskt består av Dalarna, Västmanland och delar av Örebro län. Prins Gabriel får också ett exemplar av Mikaels Mogrens nya barnbok ”Varför har prästen så konstiga kläder?”.

Läs mer: Inför dopet! Det här vet vi om prins Gabriel

Foto: IBL

Annons