Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Vi avslöjar! Detta gjorde Victoria och Daniel när de landade i Sverige

02 mar, 2017, 09:34
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Så mysigt!
Annons
victoria oscar parken1
Kronprinsessfamiljen i Tyresta Nationalpark, december 2016.

Idag hurrar Victoria, Daniel och Estelle för sin älskade son och lillebror, prins Oscar. Men redan igår tjuvstartade de firandet med en mysig eftermiddag i Hagaparken. Familjen har i flera veckor semestrat i Florida och Svensk Damtidning erfar att de landade på svensk mark igår. Och så fort de hade installerat sig på slottet tog Victoria och Daniel med sig barnen ut i det härliga vinterlandskapet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Estelle busade omkring i en rosa overall medan Victoria drog en nöjd prins Oscar i vagnen. De såg så glada och tillfreds ut och hälsade på alla som gick förbi dem, säger vårt ögonvittne.

När en liten prins fyller ett år är det förstås många släktingar och vänner som vill komma och gratulera. Victoria och Daniel är ju som bekant väldigt sociala samtidigt som de förstås ville hinna fira Oscar – bara de fyra. Och vad passar då bättre än lite familjemys i deras älskade Hagaparken? Borta bra men hemma bäst!

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: Kungahuset.se

Annons