Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Vi avslöjar! Han hämtades i ambulans från kungens fest

02 maj, 2016, 15:27
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Under kungens fest i Rikssalen blev en av gästerna upphämtad av ambulans. Vi kan nu avslöja vem det var.
Annons
ambulans ibl

Den uppstyrda banketten i Rikssalen slutade i en vild fest. Kungaparet gick hem klockan 05.54 och framåt småtimmarna blev det nästan lite väl trångt på dansgolvet. Under söndagen meddelade Expressen att en ambulans rullat upp på Slottsbacken för att hämta en man som hade ramlat och slagit i huvudet och nu kan Svensk Damtidning avslöja att mannen i fråga var kungavännen Egon Zimmermann, 75. Tidigare olympisk mästare i störtlopp och som har varit gift med drottningens väninna Charlotte Klingspor.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
egon zimmermann

Enligt uppgifter till Svensk Damtidning ska Egon ha dansat till låten “I’m So Excited” samtidigt som någon av de andra gästerna råkade knuffa till honom. Han föll baklänges och slog i huvudet varpå man tillkallade ambulans. Men Egon hade tur i oturen och efter sjukhusbesöket ska han enligt våra källor må bra.

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: IBL

Annons