Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Vi avslöjar! Leonore och Nicolas kvar i London - Madeleine flyger hem inatt

01 dec, 2017, 16:28
Nya detaljer om Londonborna.
Annons

Det var många som saknade prinsessan Leonore och prins Nicolas när kungafamiljen idag var samlad för prins Gabriels dop. Hovet förklarade då att det berodde på att de var trötta av tidsskilladen efter ett besök i USA. Men nu återkommer Margareta Thorgren med kompletterande information:

– Anledningen till att de inte var med är att de är kvar i London. Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill åkte hit enbart för att vara med vid dopet och de har för avsikt att flyga tillbaka redan ikväll. Och det hade blivit för jobbigt för barnen med den resan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Familjen kom hem från USA för någon vecka sedan och prins Nicolas och prinsessan Leonore känner fortfarande av tidsskillnaden.

– Men prinsessparet kommer till Sverige igen för Nobelfesten och då följer barnen med. Och då kommer de också att stanna längre.

Läs också:

Madeleine var kappa värd 144 000 kronor
7 bästa bilderna från prins Gabriels dop

Foto: IBL

Annons