Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Vi avslöjar! Madeleine tillbaka i Sverige – detta gör hon här

27 feb, 2017, 15:55
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Vilken överraskning!
Annons
madeleine-ste-1070x603

Förra veckan avslöjade vi att Madeleine tog flyget till New York efter att ha deltagit vid det kanadensiska statsbesöket här i Stockholm. Anledningen till att hon återvände till sin gamla hemstad var ett styrelsemöte med hjärteprojektet Childhood Foundation.

leonore facebook

Men USA-resan blev en kort historia. Vi kan nämligen avslöja att Madeleine och barnen är tillbaka i Stockholm. Under måndagsförmiddagen var Leonore och Nicolas ute på promenad tillsammans med en av familjens barnflickor. Trion sågs promenera längs med Humlegårdsparken på Östermalm, nära Chris och Madeleines lägenhet på Hovstallet.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
nicolas facebook

– Det stämmer. Prinsessan Madeleine är just nu i Stockholm, säger hovets informationschef Margareta Thorgren.

Hon förklarar vidare att prinsessan inte har några officiella åtaganden i Sverige den här veckan utan att familjen är här rent privat.

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: Stella Pictures, Prinsessan Madeleines Facebook

Annons