Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Vi avslöjar! Nya detaljer om prins Gabriels dop

13 okt, 2017, 16:20
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Dop och släktträff i ett!
Annons

Nu dröjer det inte länge förrän alla i kungafamiljen är samlade igen. Den 1 december döps prins Gabriel i Drottningholms slottskyrka och i hovets kalender står att läsa att samtliga av de vuxna familjemedlemmarna kommer att vara på plats i kyrkan.

Svensk Damtidning erfar även att den senaste generation kungligheter, det vill säga prins Gabriels syskon och kusiner – Alexander, Estelle, Oscar, Nicolas och Leonore – kommer att vara med under högtidsstunden. Men än så länge kan hovet inte bekräfta våra uppgifter. Kungafamiljen inleder alltså december med både dop och släktträff!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Läs också: Så hedrar prins Carl Philip Bertil och Lilian

Foto: IBL

Annons