Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Vi avslöjar! Oväntade glädjebeskedet till Madeleine och Chris

09 okt, 2017, 10:00
AvAnna von Koch
Huset i Florida klarade sig undan orkanen Irma.
Annons

För drygt en månad sedan drog orkanen Irma in över Florida i USA. Orkanen, som var lika stor som Frankrike till ytan och bland den värsta över Atlanten på hundra år, dödade 72 personer och orsakade stor skada på byggnader och vägar i delstaten.

Värst var det på Floridas västkust men Chris O`Neills lyxhus i West Palm Beach på Floridas östkust tycks ha klarat sig utan större skador, trots att det ligger nära vattnet ute på en ö, kan Svensk Damtidning konstatera när vi passerar huset.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Trädgården med dess palmer ser intakt ut och huset har inga synliga skador. Värre var det för Jesper och Mia Parnevik, som bor på Jupiter Island, inte långt därifrån. En jetski flög iväg utan att den har hittats och orkanen skadade deras mosaikvägg invid poolen, berättar Mia Parnevik när vi besöker henne.

Annons

Utanför Chris och prinsessan Madeleines hus står en svart lyxbil parkerad, men enligt hovets presschef Margareta Thorgren är familjen inte där för tillfället.

Annons

Prinsessan Madeleine, som bor i London, var så sent som i förra veckan i New York med mamma drottningen för att delta i möten om barns rättigheter, anordnade av World Childhood Foundation. Hon har tidigare passat på att besöka huset i Florida när hon ändå varit i USA, men alltså inte denna gång.

Chris köpte huset redan 2008 och sedan han träffade prinsessan Madeleine 2010 har de tillbringat mycket ledig tid där.

Lyxhuset, som har renoverats, har fem stora sovrum, fem badrum och nybyggda barnrum till prinsessan Leonore och prins Nicolas. Det har mörka trägolv, designkök och marmorbadrum. Till huset hör också en privat trädgård med pool och ett garage.

Läs också:

Vi listar Madeleines favoritställen i London
Madeleine och Chris på romantiskt cykeläventyr

Foto: Suvad Mrkonjic, IBL

Annons