Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Vi avslöjar! Så var kungaparets privata semesterresa

15 jan, 2018, 11:02
Åkte skidor i Japan.
Annons

Svensk Damtidning kan avslöja att kungaparet har varit på skidsemester. Men inte i de franska alperna. Utan i de japanska!

– Det stämmer. De har varit i Japan och åkt skidor privat tillsammans med några vänner, säger hovets presschef Margareta Thorgren.

Läs mer: Kungen överraskar! Här är hans nya grepp

Det var strax före nyår som kungen och drottningen satte sig på planet för den mer än tio timmar långa flygresan. En lång väg för att få chansen att åka på Japans berömda pudersnö.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Japan kan annars låta som ett oväntat skidparadis, men har faktiskt fler skidorter än något annat land – fler än 700 stycken!

Läs mer: Prins Eugens okända kamp – öppnade sitt hem för flyktingar

Vilken av dem var det som kungen och drottningen valde?

– Det kan jag tyvärr inte gå in på, säger Margareta Thorgren.

– Men jag kan säga att den låg väldigt avlägset.

Kungligt quiz: Känner du igen de kungliga retrobilderna?

Foto: IBL

Annons