Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Grattis på namnsdagen Silvia och Estelle – se fina bildspelet!

08 aug, 2018, 09:00
author Annie-Li Eriksson
Annie-Li Eriksson
Den 8 augusti firar drottning Silvia och prinsessan Estelle sina namnsdagar! Vi har samlat 17 underbara ögonblick med drottningen och hennes äldsta barnbarn.
Annons

I dag är det Silvias och Sylvias dag vilket innebär dubbelt firande i kungafamiljen! Prinsessan Estelle, 6, är ju döpt efter sin mormor i mellannamn. Kanske firar de dagen med en mumsig Silviakaka?

I Sverige finns det 1 572 kvinnor som heter Silvia. Namnet kommer av det latinska ordet för “skog” – perfekt för Estelle som älskar att vara ute och röra på sig! När sessan var liten gick hon på Ur & skur-förskolan Äventyret i Djursholm och i höst börjar hon på Campus Manila som ligger nära skog och natur. Hon har en spännande höst att se fram emot, men just nu njuter hon av sommaren på Öland med mormor och morfar.

Se fina bilderna på Silvia och Estelle:

Läs mer: Hovet bekräftar – här ska Estelle gå i skolan

Foto: Stella Pictures

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

 

Annons