Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Vi gratulerar kronprinsessan Victoria på födelsedagen!

14 jul, 2011, 08:38
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Kronprinsessan Victoria fyller 34 år idag och hela kungafamiljen är samlad på Öland för att fira henne på Victoriadagen.

Vi vill naturligtvis passa på att gratulera vår fina kronprinsessa på födelsedagen och hoppas att hon får en underbar dag tillsammans med hela familjen. Sedan väntar en välbehövlig semester med maken prins Daniel.

Svensk Damtidning på plats

Som vi tidigare berättat finns Svensk Damtidning väl representerat nere på Öland och Solliden för att bevaka Victoriadagen.

Svensk Damtidnings har också ett tält  på plats där man kan köpa billiga tidningar, vinna prenumerationer och allt sådant.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men vi kommer framför allt att bevaka dagen på plats – det gör vårt team Johanna Lejon och Charles Hammarsten.

Glöm inte att läsa mer från dagen – direkt på Johanna Lejons Kungliga Modeblogg››

Läs även:

Kronprinsessparet planterade bröllopslindar››

Annons