Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Vi vet vad Victoria kommer att bära på Nobel...

09 dec, 2015, 08:54
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
victoria-daniel-ste

Det blir svenskt och det blir pampigt. Designen kommer, vad vi erfar, att göras av Fadi el Khoury. Fadi el Khoury har gjort klänningar till kungligheterna förr. Både kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine har burit hans klänningar. På prinsessan Madeleines bröllop i juni 2013 bar kronprinsessan en klänning i greigerosé med toner av aubergine. Klänningen var i handfärgad dubbelsidig silkorganza med lager av handfärgat tyll i tre nyanser, silkestrådar, lurextrådar, pärlor och Swarowskikristaller i ametist och ljusgrå opal.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
madeleine-ste

På Nobelfesten förra året satsade även Madeleine på en blåsa signerad Fadi el Khoury. Klänningen, byggd på lager av silkesorganza och italiensk tyll i toner av greige rosé och med broderi av glaspärlor, handfärgade i nyanser av taupe och bourgogne, vägde över 15 kilo.

Vad det blir exakt i år vet vi först på nobeldagen, men brittiska Beckford Silk meddelar att de levererat tio meter grå organza till Fadi el Khoury. Tyget ska, enligt uppgift, gå till kronprinsessans Nobelklänning.

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures

Annons