Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sol, bad och familjemys – kungafamiljen sammanstrålade i Saint Tropez

04 aug, 2015, 09:48
author
Annons
carl-philip-sofia-ao

Nu har kungaparet fått besök av kronprinsessan Victoria med familj och prins Carl–Philip och Sofia.

Prins Carl Philip och Sofia har under sommaren njutit av sin smekmånad, men verkar inte ha fått nog av sol och svalkande bad. I går fångade fotografer dem tillsammans med kungaparet och kronprinsessfamiljen i Saint Tropez och i Saint-Maxime.  Nya bilder visar hur både Victoria och Carl Philip med sina respektive var i Saint – Maxime för att träffa kungaparet, ni kan se bilderna här>>>

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Den amerikanska sajten uppmärksammar vår vältränade prins, som är både muskulös och brunbränd.

Villa-mirage

Kronprinsessan Victoria, prinsessan Estelle och prins Daniel hälsar nu på kungaparet i Saint–Maxime. Victoria, Daniel och Estelle – lade till i Saint Tropez hamn i en lyxig båt. Tillsammans med några vänner gjorde de strandhugg på Franska rivieran.

madeleine-instagram

Prinsessan Madeleine och Chris var inte med utan de har fullt upp med babyn. Här kan vi visa en helt ny bild på prinsessan, när hon shoppar makeup i en butik i Stockholm.

Annons
marint

I år har den svenska sommaren lyst med sin frånvaro. Därför måste det kännas extra skönt för våra kungligheter att få vila upp sig i solsäkra Frankrike. Skönt för lilla Estelle att kunna bada i ljummet vatten och känna sand mellan tårna.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures, All Over Press, IBL

 

Annons